top of page
Familie wandelen

Ierland is the place to be voor een retraite. Wie mijn boek heeft gelezen zal dit onderstrepen. Ga je met mij het avontuur aan in 2024?

Top of the Rock Pelgrimage

Al eeuwenlang bewandelt men het pelgrimspad van St. Finbarr. Treed in zijn voetsporen en maak in een kleine groep, onder deskundige begeleiding, de 36 kilometer lange tocht. Geniet van het beklimmen van drie pieken en het adembenemende uitzicht over de vele valleien, Bantry Bay en de ruige kustlijn van Ierland.

Bovenop de rots verblijf je in een zogenaamde pod. Hier heb je tijd om je terug te trekken en te reflecteren op wat is geweest, wat nu is en wat nog gaat komen. We hebben acht van deze pods beschikbaar voor singles en echtparen. 

 

Nntdek de ongewone vrede en rust, die Finbarr vond in dit mooie stukje Ierland 

Data: 24-30 mei 2024

Prijs: €1595

Check hier voor alle info

Goleen, Co. Cork: Wandelretraite

In tegenstelling tot mijn boek, dit keer geen reis voor opgebrande predikanten, maar voor een ieder die ‘een serieuze geestelijke opkikker’ kan gebruiken. Ik neem je mee en daag je uit. Op onstpannen wijze, lichtvoetig en met een dosis humor.

Onze accommodatie ligt op het schiereiland Mizen Head, in het uiterste zuidwesten van Ierland. Vorig jaar schoten we deze plaatjes vanaf ons terras.

 

Om in het juiste, vertragende ritme te komen maken we een bijzondere oversteek: van Bretagne, het Keltische Frankrijk, naar Cork. Momenten van verdieping maar ook hachelijke avonturen wisselen elkaar af… durf jij ons te vergezellen?

Data: 6-15 september 2024

Prijs: €1497,00

Check hier alle info

WhatsApp Image 2023-10-09 at 11.14.06.jpeg
WhatsApp Image 2023-09-15 at 20.55.14.jpeg
bottom of page