top of page
Festivalcamping

Bestel een gesigneerd exemplaar: €19,99 incl. verzending!

Bedankt voor je bestelling!

DE HEMEL OP AARDE CONFERENTIE
 

De retraitegangers zijn terug!

David, een doodgewone dominee, ontvangt een uitnodiging om op de jaarlijkse Hemel op Aarde conferentie te spreken. Enthousiast, vastberaden en een tikkeltje trots besluit hij een dagboek bij te houden. Open en eerlijk verhaalt hij over hilarische situaties waarin hij terechtkomt. Het lachen vergaat hem wanneer de kleine Salomé ernstig ziek wordt en een mysterieuze bezoeker meer vragen oplevert dan antwoorden.

In dit boek, met een lach en een traan, wordt duidelijk dat de hemel de aarde kan raken maar niet altijd zoals wij dat graag zouden willen. Een boek over genezing, gebrokenheid en geestelijke groei vanuit de puinhopen van het dagelijkse bestaan.

21051_BOC_HemelOpAarde JUIST.jpg
pc-hoofdprogramma-spreker-ruben-1-bd520e64.jpeg
P3dNUx8E_400x400.jpg

Lang geleden las ik over de rol van de Nar in de middeleeuwen. Met een grap en een grol vertelde hij de waarheid aan de koning, iets wat niemand echt durfde. Ook dit boek van Kees heeft zo’n rol. Doordacht, gevoelig, een lach, een traan, en vooral een spiegel met de vraag: waarom doen we wat we doen? Ik heb weer genoten.

Ruben Flach, directeur Stichting Opwekking

‘Mogen meelezen in het wonderlijke dagboek van deze doodgewone dominee is een feest van herkenning; lastige momenten, uitdagende situaties, maar juist ook die bijzondere momenten dat de hemel de aarde even raakt. En dat alles overgoten met een vleug humor. Een (h)eerlijk boek om te lezen!’

Nelinda Troost, voorganger Mozaiek0318 Veenendaal

bottom of page